Home » » Donga pambuka.....

Donga pambuka.....

Written By BAGUS herwindro on Aug 29, 2006 | August 29, 2006


BISMILLAHIRROHMAANIROHIIM

Duh Gusti ALLAH sesembahan kula....

Sejatosipun dalem ngimani mboten wonten sesembahan kejaba Panjenengan ALLAH, lan dalem ngimani Kanjeng Nabi Muhammad punika utusan Panjenengan.

Duh Gusti Allah dalem namung nyuwun kangge dalem piyambak, konco estri, tiyang sepuh lan sedaya leluhur, anak piturun dalem ngantos akhir jaman, sedaya kulawarga lan sedaya tiyang Islam ingkang iman dumateng Panjenengan Gusti ALLAH, mugi-mugi Panjenengan kersa-a tansah pinaringan : Tetepipun Iman, Terangipun Bathos, Karahayon dumateng donya ngantos akhirat mangke, Pangaksama saking sedaya kalepatan ingkang kala wingi, sakmenika lan mangke, lan Keridhoan Panjenengan donya akhirat.
Mugi-mugi Panjenengan ndadosaken dalem lan sedaya kulawarga dados abdi Panjenengan ingkang saestu sholeh lan sholihah ingkang manfaat donya akhirat.

Aamiin.....
Share this article :
Comments
4 Comments

4 komentar:

  1. assalamualaikum wr.wb mas bagus,

    apik banget dungane, nyuwun ngapunten kulo permisi -ngopi- lan kula bagi dateng poro sedherek.
    Mugi dados amal jariyah panjenengan sakaluargo saking Gusti Allah dunyo akhirat.amin

    Monggo kulo aturi mampir arygunawan.multiply.com...

    ReplyDelete
  2. Monggo mas Arie dipun copy kemawon, mugi-mugi barakah.

    ReplyDelete
  3. Assalaamu alaikum wrwb
    Nuwun sewu, mboten sengojo nemu laman meniko. Dunganipun sae, rencana badhe kulo copy.
    Tapi kok radi janggal, badhe tanglet:
    ingkang leres pundhi?
    "....mugi-mugi Panjenengan kersa-a tansah pinaringan.." menopo "...mugi-mugi Panjenengan kersa-a tansah maringi.."
    Matur nuwun.

    ReplyDelete
  4. Sae saestu dunganipun, nyuwun ngapunten kulo permisi -ngopi- lan kula bagi dateng poro sedherek.
    Mugi dados amal jariyah panjenengan sakaluargo saking Gusti Allah dunyo akhirat.amin

    ReplyDelete








IG
@bagusherwindro

Facebook
https://web.facebook.com/masden.bagus

Fanspage
https://web.facebook.com/BAGUSherwindro

Telegram
@BAGUSherwindro

TelegramChannel
@denBAGUSotre

Path
https://path.com/id/bagusherwindro

bca
No. 389 0454 088
a/n. R Bagus Herwindro SE

mandiri
No. 142 000 4584 099
a/n. R Bagus Herwindro SE

Follow by Email

 
Support : den BAGUS | BAGUS Otre | BAGUS Waelah
Copyright © 2013. den Bagus - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger